workshop

High on Juice tilbyder ikke kun unikke oplevelser til fester og firmaarrangementer, du kan også bliv klogere på juice og smoothie på vores interessante og lærerige workshops. Få en uforglemmelig hands-on oplevelse med at lave juicer og smoothies, lære fede teknikker og få både tips, tricks og gode råd, så man er rustet til at fortsætte derhjemme. 

 

Juice og smoothie workshop

Sjov og farverig teambuilding når det er bedst 

Under denne kulørte workshop får deltagerne inspiration og bliver involveret på en helt ny måde. Vi opstiller juice og smoothie stationer efter behov, deler deltagerne op i grupper, så alle deltagere får mulighed for at presse og blende farverige vitaminbomber.

Undervejs får alle deltagere inspiration til velsmagende og foryngende juicer og smoothies. Alt fra konkret vejledning om smag, farve, kombination, sundhedseffekt og ’hands on’ teknikker samt  opskrifter. Workshoppen er på den måde en vekselvirkning af peptalk og praktik. 

Ofte krydrer vi workshoppen med en konkurrence, hvor deltagerne laver ’freestyle smoothies’ og kan vinde spændende præmier. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, det eneste vi har brug for fra jer, er nogle borde og en stikkontakt. 

Mads Bo og hans team giver deltagerne en sjov, sund og anderledes oplevelse, som med sikkerhed vil gøre deltagernes sunde livsstil endnu mere saftig og velsmagende! Vi presser citronen for at give alle en oplevelse ud over det sædvanlige.

mobil juicebar

Du kan læse meget mere om

vores mobile juicebar her

Book en juicebar

Kontakt os i dag!

Vi har åbent 365 dage om året. Kontakt os på tlf. 53 31 16 61 mellem 07.00 og 21.00.
Du må også altid skrive på sms eller mail info@highonjuice.dk eller bruge kontaktformularen.