workshop

Få en uforglemmelig hands-on oplevelse med at lave juicer og smoothies. Lær fede teknikker og få tips, tricks og gode råd. 

 

Juice og smoothie workshop

Sjov og farverig teambuilding når det er bedst 

High on Juice tilbyder ikke kun unikke oplevelser til fester og firmaarrangementer, du kan også bliv klogere på juice og smoothie på vores interessante og lærerige workshops. Under denne kulørte workshop får deltagerne inspiration og bliver involveret på en helt ny måde. Vi opstiller juice og smoothie stationer efter behov, deler deltagerne op i grupper, så alle deltagere får mulighed for at presse og blende farverige vitaminbomber.

Undervejs får alle deltagere inspiration til velsmagende og foryngende juicer og smoothies. Alt fra konkret vejledning om smag, farve, kombination, sundhedseffekt og ’hands on’ teknikker samt  opskrifter. Workshoppen er på den måde en vekselvirkning af peptalk og praktik. 

Ofte krydrer vi workshoppen med en konkurrence, hvor deltagerne laver ’freestyle smoothies’ og kan vinde spændende præmier. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, det eneste vi har brug for fra jer, er nogle borde og en stikkontakt. 

Mads Bo og hans team giver deltagerne en sjov, sund og anderledes oplevelse, som med sikkerhed vil gøre deltagernes sunde livsstil endnu mere saftig og velsmagende! Vi presser citronen for at give alle en oplevelse ud over det sædvanlige.

mobil juicebar

Du kan læse meget mere om

vores mobile juicebar her

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på årets mest forfriskende begivenheder.

Vi lover ikke at oversvømme din indbakke – kun saftige opdateringer, når der er noget virkelig spændende at dele.